Картопляне пюре по-ірландськи
- Картопля 500 г
- Капуста білоголова 250 г
- Масло вершкове 75 г
- Молоко 50 мл
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Перець чорний (мелений)
- Мускатний горіх
- Сіль
Картоплю чистимо, ріжемо на шматочки і відварюємо в підсоленій воді до готовності. Капусту тоненько шаткуємо й відварюємо до м'якості, приблизно 10 хвилин.
Цибулю обсмажуємо на сковороді протягом 1 хвилини в розтопленому вершковому маслі (30 грам).
З відвареної картоплі, олії (30 грам) і молока зробити пюре. Додати щіпку мускатного горіха і меленого перцю. До пюре додаємо капусту та цибулю. Викладаємо на тарілку горою, в центрі робимо поглиблення і виливаємо туди розтоплене вершкове масло, що залишилося. Можна прикрасити зеленню.
Рецепты супов и бульонов с фото - суп чанахи рецепт. Горшочки для запекания Чанахи.
Домашнии Рецепты на любой вкус: колбаса домашняя без кишок. Черева для колбасок.
Украшение тортов: украшения для торта из крема.
Рецепты для мультиварки, вкусно: рецепты пошагово с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter