Картопля з опеньками і базиліком
- Опеньки (заморожені) 500 г
- Картопля 8 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметана 2 ст.л.
- Спеції (базилік сушений, суміш мелених перців, сіль)
- Олія рослинна
Гриби розморозити, для цього достатньо промити їх у теплій воді. Цибулю порізати четвертинками кілець і обсмажити на сковороді на олії разом з грибами хвилин 5-7 (майже до готовності). Смажити потрібно на середньому вогні, щоб цибуля не підгоріла. Смажити без кришки.
Картоплю почистити, нарізати великими кубиками і додати в сковороду зі смаженими цибулею і грибами.
Добре перемішати і зменшити вогонь, накрити кришкою.
У мисочку покласти 2 ст. л. сметани, додати сушений базилік, добре посолити, додати суміш мелених перців (чорний, червоний гострий, паприка, білий, сушений часник і кріп). Долити в мисочку води і гарно перемішати (краще вилкою), щоб суміш вийшла густіше, ніж найжирніші вершки.
Вилити суміш в сковороду і добре перемішати. Накрити кришкою і тушкувати на малому вогні до готовності картоплі, близько 10 хвилин. Перемішати потрібно всього пару разів.
http://recepti.biz.ua новогоднее меню блюда рецепты
Рецепт салат Рыбный. Рыбный салат с фасолью.
Эксклюзивные торты без выпечки тут
Морепродукты салат рецептРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт праздничных блюдРецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты
рецепты салата из морепродуктов
Рецепт заварного кремаРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter