Картопля з грибами "Найулюбленіша"
- Картопля 1.5 кг
- Гриби 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 1 зуб.
- Зелень
- Олія рослинна
- Сіль
Картоплю чистимо, миємо й нарізаємо кружечками завтовшки 0,5 см.
Розігріваємо олію в сковороді і кладемо туди часник, нарізаний кільцями. Потрібно, щоб він обсмажився і віддав олії свій аромат, а потім його видаляємо.
Перед тим, як обсмажувати часник, нарізаємо гриби не дуже дрібно і заливаємо їх окропом, накриваємо кришкою і залишаємо настоятися.
В олії обсмажуємо всю картоплю невеликими порціями.
Викладаємо її на деко.
Нарізаємо цибулю півкільцями, і посипаємо нею картоплю.
Настій грибів разом з рідиною викладаємо зверху.
Солимо, перчимо - за смаком. Посипаємо зеленню і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 25-30.
При подачі ще раз посипаємо зеленню.
Распечатка консервация овощей. Рецепты консервация овощей на зиму.
Как приготовить вкусный шашлык - крем для торта для украшения. Купить кондитерку.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter