Картопля з часником і гострим перцем
- Картопля (невелика) 1 кг
- Часник 8 зуб.
- Перець червоний пекучий (стручки невеликі) 2 шт.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Масло вершкове 50 г
- Сіль
- Перець чорний
- Горіх мускатний
- Сік лимона (або лайма) 50 г
- Цукор 1 ч.л.
Картоплю добре промити, відварити в підсоленій воді протягом 20 хвилин. Злити воду, облити холодною водою і очистити від шкірки. Часник очистити від шкірки, стручки перцю очистити від насіння. Перець і часник нарізати тонко.
У великій сковороді розігріти оливкову олію і вершкове масло, підсмажити часник. Додати картоплю і, періодично помішуючи, обсмажити з усіх боків на середньому вогні до золотавого кольору.
Підмішати гострий перець, приправити картоплю сіллю, перцем і мускатним горіхом. Змішати сік лимона (або лайма) з цукровим піском. Полити картоплю. Розкласти по тарілках, прикрасити зеленню і подавати.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт торта киевский. Вкуснейшие рецепты тут.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: выпечка на новый год с фото. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Мясные салаты с грибамиПроизводство мясной продукции
Рецепты вкусных простых салатов. Рецепты вкусных и оригинальных салатов.
Диабет и питание. Каша ПЛЕЗА: диетолог светлана фус сайт. Худеть полезно и легко.
Киста почки. Эффективное лечение: как приготовить почки говяжьи. Гидронефроз. Эффективное лечение.
http://recepti.biz.ua рецепт маковый торт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter