Картопля тушкована зі сметаною
- Картопля 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- М´ясо
- Сметана 1 скл.
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Вода (кип´ячена)
- Сіль
- Перець чорний (горошок)
- Зелень (кріп і петрушка)
- Лавровий лист
Половину очищеної і нарізаної кубиками картоплі викладаємо в каструлю. Додаємо половину нарізаної дрібними кубиками цибулі.
Зверху насипаємо половину нарізаного не крупно м'яса.
Повторюємо спочатку. Викладаємо шар картоплі, зверху посипаємо сирою цибулею, потім - м'ясом. Наливаємо гарячу воду, приблизно на 2 см вище рівня останнього шару м'яса. Додаємо сіль, перець горошком, лавровий лист. Кількість шарів картоплі, цибулі, м'яса не обов'язково має бути два. Залежить від ширини каструлі. Їх може бути і три, наприклад.
Варимо близько 25-30 хвилин. Додаємо в сметану 1-2 столових ложки (приблизно) борошна і виливаємо це в майже готову картоплю. Тушкуємо ще приблизно хвилин 10. За бажанням у кінці можна додати зелень.
Подаємо на стіл, посипавши зеленню.
Как приготовить летний салат - салаты с редькой рецепты с фото.
Шоколадная начинка (для выпечки - рецепт шоколадного кекса на сметане.
Праздничный салат на Новый год год петухаПраздничное агентство
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter