Картопля по-уральськи
- Картопля 8 шт.
- Молоко 1 л
- Масло вершкове 200 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
Картоплю помити, почистити. Нарізати кружечками товщиною 0,5-1 см. На розігріту сковороду покласти масло, викласти порізану картоплю. Перемішати, накрити кришкою, тушкувати хвилин 5-10, потім додати молоко, картопля повинна бути повністю покрита молоком, сіль, перець, лавровий листок 2-3 шт. Вогонь не повинен бути великим. Можна накрити кришкою. Після закипання додати ріпчасту цибулю, порізану півкільцями. Тушкувати до готовності. Якщо мало рідини, можна додати ще.
Таку картоплю добре подати із солоними огірочками або з квашеної капусткою.
Дайте пожалуйста рецепт первого блюда. Кулинарные рецепты первые блюда из баранины.
Кулинарные рецепты от Tramontina: польская выпечка рецепты.
Самые лудшие кулинарные сайты. Кулинарные сайты быстрое приготовление.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter