Картопля по-савойськи
- Картопля 500 г
- Вершки (10% жирності) 250 мл
- Яйце куряче 2 шт.
- Сир 5 ст.л.
- Стегенце куряче 1 шт.
- Перець
- Сіль
Картоплю почистити і порізати тонкими скибочками.
Вершки, сир (3 ст. л. ), яйця, сіль і перець збити.
Курку розібрати на дрібні шматочки.
Форму для запікання змастити олією.
Викласти картоплю першим шаром, далі шар курки, зверху знову картоплю.
Залити вершковою сумішшю, зверху посипати сиром, що залишився.
Запікати в попередньо нагрітій до 230 градусів духовці близько 40 хвилин (до м'якості картоплі).
Можна приготувати цю страву і в аерогрилі.
35-40 хвилин при 180 градусах на низькій швидкості.
Потрясающе вкусный салат: салат черепаха с фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Парфюм и косметика в Duty Free: крем с манкой для торта. CAKE-BAR.
праздничный салат на новый год
Мастер шеф рецепты тортовПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter