Картопля по-домашньому
2891
інгредієнти:
- Картопля 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Сіль
- Перець
- Лист лавровий
- Олія соняшникова
Цибулю і часник нарізати не дуже дрібно. Обсмажити в рослинній олії.
Додати моркву, натерту на крупній тертці.
Тушкувати все разом кілька хвилин, періодично помішуючи.
Додати до підсмаження картоплю, нарізану великими скибочками.
Додати води, щоб ледь прикривала вміст.
Закрити нещільно кришкою і тушкувати майже до готовності.
Потім посолити, поперчити, додати лавровий листок і довести до повної готовності.
Зняти з вогню, щільно закрити кришкою і витримати хвилин 10-15.
Салат с Курицей и яблокамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Американская кухняАмериканский стаффордширский терьер. Стихи американских поэтов, биографии
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі