Картопля під часниковим соусом
- Картопля 1.5 кг
- Часник 4 зуб.
- Майонез 100 г
- Кріп 1 пуч.
- Сіль
Беремо картоплю, очищаємо від шкірки.
Розрізаємо на 8 частин і ставимо відварювати до готовності.
Дрібно ріжемо кріп і часник.
Коли картопля приготується, зливаємо воду і додаємо кріп, майонез і часник, закриваємо каструлю кришкою і енергійно струшуємо. Далі окутуємо каструлю чимось теплим і залишаємо на 15 хвилин.
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Квест на день рождения - вкусные торты на день рождения рецепты. Танцы-повторялки для детей.
Салат из фасоли с копченой Курицей. Салат из Курицы с сыром.
Рецепт Холодные закуски салаты. Рецепты оригинальной Холодной закуски.
салати з крабовими паличками рецепти
Холодные закуски для банкета - холодные закуски из лаваша.
recepti.biz.uaПраздничная компания
Самые вкусные рецепты салатов http://recepti.biz.ua
Готовим со вкусом - фото рецепты новогодних блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter