Капуста тушкована з рисом
- Капуста білоголова 1 шт.
- Рис 5 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Сіль
- Зелень
- Олія рослинна
Цибулю і моркву нашаткувати, обсмажити в казані в олії.
Додати томатну пасту, перемішати, злегка протушкувати. Капусту нашаткувати і додати в казан. Налити води, щоб капуста злегка була непрекрита, посолити. Протушкувати хвилин 10-15.
Коли капуста протушкується до напівготовності, в середину казана додати рис.
Рис додавати ложками, розподіляючи його в різні боки від центру казана і "заправляючи" під капусту.
Накрити кришкою і тушкувати до готовності рису. Готову страву перемішати. Додати лавровий лист для аромату. Посипати зеленню.
Рецепт пончиков творожныхРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Купить Конфеты - конфеты карамель.
Магазин Хенд Мейд Украина - торт вышиванка рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салат из Курицы, яблок и апельсина здесь
Торт Сметанный с клубничкой (без выпечки www.recepti.biz.ua
Готовим со вкусом: салат с языка рецепт. Рецепты салатов на любой вкус.
Мультиварки для выпечки - новогодние праздничные блюда. Рецепты Приготовления.
Торт наполеон по рецепту бабушки recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter