«Каннеллоні» з цибулі порею з рисом і креветками
- Рис варений 1 скл.
- Креветки варені (дрібні) 100 г
- Цибуля порей 2 шт.
- Мускатний горіх (щіпка)
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
- Часник 2 зуб.
- Горіх волоський 0.5 скл.
- Перець червоний гіркий
Креветки дрібно порубати ножем. Рис зварити й остудити. Також дрібно порубати горіхи і часник.
Змішати креветки з рисом.
Додати гострий перець, сіль, мускатний горіх за смаком, горіхи і часник. Накрити плівкою і поставити в холодильник на півгодини. Білу частину порею порубати трубками завдовжки 7-8 см, розділити на окремі трубочки, вибрати найбільші. Ретельно обсушити.
Досить щільно начинити отриманим фаршем цибульні трубочки.
Обсмажити в олії на середньому вогні до золотистої скоринки з усіх сторін (5-8 хвилин).
Розігріти духовку до 200°С. Перекласти трубочки у термостійку форму, влити 5 ст. л. гарячої води, злегка присолити і поставити в духовку на 20 хвилин.
Салати з квасолею рецепти з фотосалати з квасолею
ЗдесьКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Украшение тортов: украшения для торта из крема.
Рецепты с малиной - рецепт домашнего печенья на смальце.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter