«Каннеллоні» з цибулі порею з рисом і креветками

КАШІ ТА ГАРНІРИ
930 «Каннеллоні» з цибулі порею з рисом і креветками
Фото - «Каннеллоні» з цибулі порею з рисом і креветками
інгредієнти:
  • Рис варений 1 скл.
  • Креветки варені (дрібні) 100 г
  • Цибуля порей 2 шт.
  • Мускатний горіх (щіпка)
  • Сіль
  • Перець
  • Олія рослинна
  • Часник 2 зуб.
  • Горіх волоський 0.5 скл.
  • Перець червоний гіркий

«Канеллоні» з цибулі-порею з рисом і креветкою інгредієнти Креветки дрібно порубати ножем. Рис зварити й остудити. Також дрібно порубати горіхи і часник.

«Канеллоні» з цибулі-порею з рисом і креветкою Змішати креветки з рисом.

фото «Канеллоні» з цибулі-порею з рисом і креветкою Додати гострий перець, сіль, мускатний горіх за смаком, горіхи і часник. Накрити плівкою і поставити в холодильник на півгодини. Білу частину порею порубати трубками завдовжки 7-8 см, розділити на окремі трубочки, вибрати найбільші. Ретельно обсушити.

 

«Канеллоні» з цибулі-порею з рисом і креветкою Рис варений Досить щільно начинити отриманим фаршем цибульні трубочки.

«Канеллоні» з цибулі-порею з рисом і креветкою Креветка варена Обсмажити в олії на середньому вогні до золотистої скоринки з усіх сторін (5-8 хвилин).

«Канеллоні» з цибулі-порею з рисом і креветкою Лук-порей Розігріти духовку до 200°С. Перекласти трубочки у термостійку форму, влити 5 ст. л. гарячої води, злегка присолити і поставити в духовку на 20 хвилин.

 

 

шоколадный пудинг

Салати з квасолею рецепти з фотосалати з квасолею

ЗдесьКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Украшение тортов: украшения для торта из крема.

Рецепты с малиной - рецепт домашнего печенья на смальце.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter