Кабачки тушковані з рисом

КАШІ ТА ГАРНІРИ
1013 Кабачки тушковані з рисом
Фото - Кабачки тушковані з рисом
інгредієнти:
  • Кабачок 1 кг
  • Рис 1.5 скл.
  • Олія
  • Зелень
  • Сіль, перець

Кабачки очистити від шкірки і насіння. Нарізати дрібними кубиками й обсмажити в рослинній олії разом з цибулею. Окремо в підсоленій воді відварити рис.

У глибокий посуд укласти шар рису, поверх нього - шар кабачків з цибулею, зелень і перець з сіллю, влити трохи води, прикрити кришкою, щоб виходила пара, і тушкувати на малому вогні до повного випаровування води.

Рецепты тортов без выпечки из пряниковИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Доставка домашних пирогов - конфеты ирис в домашних условиях. Конфеты Jelly Belly.

Кухня STOLLINE. Недорого - украинская кухня. Консервы тм Tushe.

Рецепты салатов на любой вкус - мимоза салат. Вкуснейший салат Мимоза.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter