Кабачки тушковані з рисом
	
					1182				
		
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			інгредієнти:
- Кабачок 1 кг
 - Рис 1.5 скл.
 - Олія
 - Зелень
 - Сіль, перець
 
Кабачки очистити від шкірки і насіння. Нарізати дрібними кубиками й обсмажити в рослинній олії разом з цибулею. Окремо в підсоленій воді відварити рис.
У глибокий посуд укласти шар рису, поверх нього - шар кабачків з цибулею, зелень і перець з сіллю, влити трохи води, прикрити кришкою, щоб виходила пара, і тушкувати на малому вогні до повного випаровування води.
Рецепты тортов без выпечки из пряниковИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Доставка домашних пирогов - конфеты ирис в домашних условиях. Конфеты Jelly Belly.
Кухня STOLLINE. Недорого - украинская кухня. Консервы тм Tushe.
Рецепты салатов на любой вкус - мимоза салат. Вкуснейший салат Мимоза.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі