Іранський плов "Яскраве сонечко"
- Рис 2 скл.
- Грудка куряча 1 шт.
- Шафран 2 ст.л.
- Горошок зелений (консервований) 1 скл.
- Кукурудза (консервована) 2 ст.л.
- Морква (варена) 1 шт.
- Масло вершкове 3 ст.л.
- Водa 2.5 скл.
- Сіль
Проста версія. Залити рис гарячою водою, потримати протягом 15 хвилин, злити воду. Вершкове масло розтопити, додати проціджений рис і смажити протягом 5 хвилин.
2 бульйонні кубики (або сіль замість кубика) і шафран покласти у гарячу воду, добре перемішати. Влити бульйон із шафраном у рис.
Довести на повільному вогні до кипіння. Варити до википання води.
15 хвилин тримати після варіння, щоб настоявся.
Версія 2.
Грудку покласти у каструлю, додати 2,5 склянки води.
Варити до м'якості. Вийняти варену курку із каструлі, розділити на дрібні шматочки.
Додати шафран у курячий бульйон, сіль і добре перемішати.
Залити рис гарячою водою, потримати протягом 15 хвилин, злити воду. Розтопити вершкове масло, додати проціджений рис і смажити протягом 5 хвилин.
Потім додати у рис моркву, горошок, кукурудзу і курячу грудку, тушкувати 2 хвилини.
Влити курячий бульйон із шафраном у рис.
Довести на повільному вогні до кипіння. Варити до википання води.
15 хвилин тримати після варіння, щоб настоявся.
Подавати у гарячому вигляді.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарный словарь. Программа Кулинарный блокнот
http://recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Потрясающе вкусный салат: французские салаты рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепт закуски рафаэлло из крабовыхИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Польская кухняПольская светотехническая продукция. Польское турагентство
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter