Іранський плов "Яскраве сонечко"

КАШІ ТА ГАРНІРИ
735 Іранський плов "Яскраве сонечко"
Фото - Іранський плов
інгредієнти:
  • Рис 2 скл.
  • Грудка куряча 1 шт.
  • Шафран 2 ст.л.
  • Горошок зелений (консервований) 1 скл.
  • Кукурудза (консервована) 2 ст.л.
  • Морква (варена) 1 шт.
  • Масло вершкове 3 ст.л.
  • Водa 2.5 скл.
  • Сіль

Проста версія. Залити рис гарячою водою, потримати протягом 15 хвилин, злити воду. Вершкове масло розтопити, додати проціджений рис і смажити протягом 5 хвилин.

2 бульйонні кубики (або сіль замість кубика) і шафран покласти у гарячу воду, добре перемішати. Влити бульйон із шафраном у рис.

Довести на повільному вогні до кипіння. Варити до википання води.

15 хвилин тримати після варіння, щоб настоявся.

Версія 2.

Грудку покласти у каструлю, додати 2,5 склянки води.

Варити до м'якості. Вийняти варену курку із каструлі, розділити на дрібні шматочки.

Додати шафран у курячий бульйон, сіль і добре перемішати.

Залити рис гарячою водою, потримати протягом 15 хвилин, злити воду. Розтопити вершкове масло, додати проціджений рис і смажити протягом 5 хвилин.

Потім додати у рис моркву, горошок, кукурудзу і курячу грудку, тушкувати 2 хвилини.

Влити курячий бульйон із шафраном у рис.

Довести на повільному вогні до кипіння. Варити до википання води.

15 хвилин тримати після варіння, щоб настоявся.

Подавати у гарячому вигляді.

 

Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарный словарь. Программа Кулинарный блокнот

http://recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Потрясающе вкусный салат: французские салаты рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.

Рецепт закуски рафаэлло из крабовыхИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Польская кухняПольская светотехническая продукция. Польское турагентство

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter