Індонезійський смажений рис

КАШІ ТА ГАРНІРИ
822 Індонезійський смажений рис
Фото - Індонезійський смажений рис
інгредієнти:
  • Рис 500 г
  • Грудка куряча 300 г
  • Бекон (копчений) 100 г
  • Капуста 100 г
  • Морква 1 шт.
  • Паростки сої 100 г
  • Соєвий соус (солодкий) 4 ст.л.
  • Часник 3 зуб.
  • Цибуля зелена 3 шт.
  • Імбир
  • Перець червоний 1 шт.
  • Зира 1 ч.л.
  • Коріандр 2 ч.л.
  • Куркума 2 ч.л.

Nasi - індонезійська смажений рис інгредієнти Курячі грудки нарізати на дрібні шматочки і замаринувати у соєвому соусі на півгодини.

Nasi - індонезійська смажений рис Капусту тоненько нашаткувати, тонко нарізати зелену цибулю, моркву нарізати соломкою.

фото Nasi - індонезійська смажений рис Імбир і часник очистити і нарізати дрібно. Із червоного перцю видалити насіння і теж подрібнити.

Nasi - індонезійська смажений рис Рис Вок або більшу сковороду нагріти. В олії підсмажити подрібнений бекон.

Nasi - індонезійська смажений рис Грудка куряча Додати імбир, часник, перець і сухі спеції. Обсмажити 15 секунд.

Nasi - індонезійська смажений рис Бекон Додати курочку разом із соусом. Обсмажити до золотавої скоринки.

Nasi - індонезійська смажений рис Капуста Додати овочі і обсмажити 3 хвилини, вони повинні залишитися хрусткими.

Nasi - індонезійська смажений рис Морква Останнім додати рис (відварений холодний), все добре перемішати і смажити, доки рис не прогріється.

Кулинарные рецепты торт Киевский. Торт Киевский рецепт.

Крем для торта: крем с манкой для торта.