Індонезійський смажений рис
819
інгредієнти:
- Рис 500 г
- Грудка куряча 300 г
- Бекон (копчений) 100 г
- Капуста 100 г
- Морква 1 шт.
- Паростки сої 100 г
- Соєвий соус (солодкий) 4 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Цибуля зелена 3 шт.
- Імбир
- Перець червоний 1 шт.
- Зира 1 ч.л.
- Коріандр 2 ч.л.
- Куркума 2 ч.л.
Курячі грудки нарізати на дрібні шматочки і замаринувати у соєвому соусі на півгодини.
Капусту тоненько нашаткувати, тонко нарізати зелену цибулю, моркву нарізати соломкою.
Імбир і часник очистити і нарізати дрібно. Із червоного перцю видалити насіння і теж подрібнити.
Вок або більшу сковороду нагріти. В олії підсмажити подрібнений бекон.
Додати імбир, часник, перець і сухі спеції. Обсмажити 15 секунд.
Додати курочку разом із соусом. Обсмажити до золотавої скоринки.
Додати овочі і обсмажити 3 хвилини, вони повинні залишитися хрусткими.
Останнім додати рис (відварений холодний), все добре перемішати і смажити, доки рис не прогріється.
Кулинарные рецепты торт Киевский. Торт Киевский рецепт.
Крем для торта: крем с манкой для торта.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі