Індійський пілаф

КАШІ ТА ГАРНІРИ
742 Індійський пілаф
Фото - Індійський пілаф
інгредієнти:
  • Куркума 0.25 ч.л.
  • Родзинки 50 г
  • Гриби 50 г
  • Бульйон овочевий 850 мл
  • Горіхи 100 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Рис 250 г
  • Кардамон 8 шт.
  • Кориця 5 г
  • Гвоздика 8 шт.
  • Апельсин 1 шт.

Родзинки залити бульйоном, додати куркуму і дати настоятися.

Олію розігріти у великій сковороді, спасерувати цибулю і обсмажити гриби, додати горіхи і обсмажити до золотистого кольору. Додати рис і спеції, обсмажити ще кілька секунд. Потім рис залити сумішшю із бульйоном, посолити, накрити кришкою і тушкувати 10-12 хвилин, доки рис не стане м'яким і не вбере увесь бульйон. Апельсинову цедру натерти і змішати із рисом. Готову страву подавати на стіл, прикрасивши дольками апельсина.

Рецепты салатов на любой вкус: салати на кожний день. Доставка готовой еды на неделю.

Французские салаты рецепты с фото простыеКурсы французского языка различного уровня и направленности

Оладьи как в детском саду рецепт с фотооладьи как в детском саду

Рецепты вкусных салатов на зиму из овощейКулинарные рецепты

рецепт приготовления сельдь иваси под шубой

Морепродукты салат рецепт. Рецепты салата из морепродуктов.

Купить наши продукты онлайн - как правильно приготовить соус бешамель.

Кулинарный сайт блокнот http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter