Індійський пілаф
- Куркума 0.25 ч.л.
- Родзинки 50 г
- Гриби 50 г
- Бульйон овочевий 850 мл
- Горіхи 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Рис 250 г
- Кардамон 8 шт.
- Кориця 5 г
- Гвоздика 8 шт.
- Апельсин 1 шт.
Родзинки залити бульйоном, додати куркуму і дати настоятися.
Олію розігріти у великій сковороді, спасерувати цибулю і обсмажити гриби, додати горіхи і обсмажити до золотистого кольору. Додати рис і спеції, обсмажити ще кілька секунд. Потім рис залити сумішшю із бульйоном, посолити, накрити кришкою і тушкувати 10-12 хвилин, доки рис не стане м'яким і не вбере увесь бульйон. Апельсинову цедру натерти і змішати із рисом. Готову страву подавати на стіл, прикрасивши дольками апельсина.
Рецепты салатов на любой вкус: салати на кожний день. Доставка готовой еды на неделю.
Французские салаты рецепты с фото простыеКурсы французского языка различного уровня и направленности
Оладьи как в детском саду рецепт с фотооладьи как в детском саду
Рецепты вкусных салатов на зиму из овощейКулинарные рецепты
рецепт приготовления сельдь иваси под шубой
Морепродукты салат рецепт. Рецепты салата из морепродуктов.
Купить наши продукты онлайн - как правильно приготовить соус бешамель.
Кулинарный сайт блокнот http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter