Ідеальний плов
- Баранина 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 7 шт.
- Часник 25 зуб.
- Спеції (для плову) 2 пач.
- Барбарис 3 ст.л.
- Зира 1 ст.л.
- Сіль 2 ст.л.
- Рис (круглозерний) 500 г
М'ясо (баранину або свинину, куряче) обробити на шматки і помістити в сильно розігріту олію (краще гріти в казані або в каструлі з товстим дном).
Обсмажити близько 10 хвилин.
Нашаткувати моркву.
Дрібно нарізати цибулю.
Промити рис у трьох водах, залити окропом для прогрівання.
У каструлю з м'ясом додати спеції, сіль, моркву, гарячий рис, барбарис, зіру. "Закопати" часник цілими головками (5 шт.), долити гарячої води, щоб рис зник, і на повільному вогні довести плов до готовності (близько 30 хвилин).
Після цього гарно укутати каструлю або казан з пловом і дати настоятися близько півгодини.
Фотообои в интернет-магазине - украинская кухня доставка. Консервы тм Tushe.
Салати з мясомМясо В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты Приготовления: авокадо салат рецепт. Как приготовить летний салат.
Рецепты салатов с языка вареного. Рецепт салата с отварным языком.
Салаты с фото и рецептамиКапуста: как сажать, как ухаживать, вредители капусты, фото сортов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter