Гювеч із рисом
- Рис 300 г
- Перець бoлгарський 3 шт.
- Помідор 4 шт.
- Олія рослинна 150 мл
- Кефір 500 мл
- Яйце куряче 4 шт.
- Перець чорний
- Перець червоний
Рис промити, ретельно зцідити.
У сковороду налити олію, підігріти.
Цибулину дрібно нарізати, злегка обсмажити, додати рис. Трохи підсмажити, доки рис не вбере олію і не стане злегка прозорим.
У рис додати нарізаний перець і підсмажити. Посолити, поперчити чорним і червоним перцем.
На дно форми для запікання викласти нарізані кружечками помідори. Викласти рис із овочами. Зверху викласти помідори. Полити 3 ложками олії і півсклянкою води. Накрити кришкою і поставити у духовку негарячу. Випікати близько 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Збити пакет кефіру і 3-4 яйця.
Дістати гювеч із духовки і залити яєчно-кефірною сумішшю.
Випікати без кришки ще хвилин 10 до зарум'янювання.
Торт В Мультиварке Рецепты - как приготовить пирог из тыквы. Кулинарные рецепты от Tramontina.
www.recepti.biz.ua кулинарный сайт соусов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter