Гювеч із рисом

КАШІ ТА ГАРНІРИ
838 Гювеч із рисом
Фото - Гювеч із рисом
інгредієнти:
  • Рис 300 г
  • Перець бoлгарський 3 шт.
  • Помідор 4 шт.
  • Олія рослинна 150 мл
  • Кефір 500 мл
  • Яйце куряче 4 шт.
  • Перець чорний
  • Перець червоний

Гювеч з рисом інгредієнти

Гювеч з рисом Рис промити, ретельно зцідити.

У сковороду налити олію, підігріти.

Цибулину дрібно нарізати, злегка обсмажити, додати рис. Трохи підсмажити, доки рис не вбере олію і не стане злегка прозорим.

фото Гювеч з рисом У рис додати нарізаний перець і підсмажити. Посолити, поперчити чорним і червоним перцем.

Гювеч з рисом Рис На дно форми для запікання викласти нарізані кружечками помідори. Викласти рис із овочами. Зверху викласти помідори. Полити 3 ложками олії і півсклянкою води. Накрити кришкою і поставити у духовку негарячу. Випікати близько 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Гювеч з рисом Перець бoлгарскій Збити пакет кефіру і 3-4 яйця.

Гювеч з рисом Помідор Дістати гювеч із духовки і залити яєчно-кефірною сумішшю.

Гювеч з рисом Маслорастітельное Випікати без кришки ще хвилин 10 до зарум'янювання.

Гювеч з рисом Кефір

Торт В Мультиварке Рецепты - как приготовить пирог из тыквы. Кулинарные рецепты от Tramontina.

www.recepti.biz.ua кулинарный сайт соусов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter