Гречка із морквою та грибами
- Крупа гречана 200 г
- Морква 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Гриби (опеньки) 250 г
- Горіхи волоські 100 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Гречану крупу відварити у підсоленій воді до готовності.
Гриби розморозити. Нарізати досить дрібно. Якщо брати свіжі гриби, попередньо обсмажити у невеликій кількості олії.
Готову гречку змішати із половиною підготовлених грибів, якщо потрібно, досолити і укласти шаром у форму, злегка змащену олією. Розрівняти.
Цибулю нарізати четвертинками кілець, моркву натерти на крупній тертці, обсмажити на олії. Посолити, поперчити.
Викласти цибулю із морквою на гречку другим шаром.
Далі викласти шаром решту грибів. Посипати трохи сіллю і перцем. Трохи полити зверху олією і посипати рубаними горіхами.
Відправити у попередньо розігріту духовку на 15 хвилин при середній температурі.
Банош рецептКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Картошка В Мультиварке Рецепты: салат коктейль рецепты с фото.
Рецепты быстрых Холодных закусокУчимся готовить легкие закуски. Порадуй своих любимых! Подробнее на сайте
Рецепты приготовления блюд: рецепты блюда на рождество.
Как приготовить вкусный шашлык - праздничные первые блюда. Скороварки для приготовления каши.
Рецепты домашних тортиков с фотоЗабавные фото и видео животных
Чанахи рецепт по льввськиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter