Гречаний плов із грибами

КАШІ ТА ГАРНІРИ
788 Гречаний плов із грибами
Фото - Гречаний плов із грибами
інгредієнти:
  • Крупа гречана 1 скл.
  • Морква 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Гриби (опеньки) 500 г
  • Приправа для плову
  • Томатний соус 0.75 скл.
  • Сіль
  • Олія рослинна

Почистити цибулю і моркву. Цибулю нарізати кубиками або півкільцями, моркву нашаткувати соломкою. У сотейнику розігріти олію. Викласти цибулю, як тільки цибуля змінить свій колір і стане прозорою, додати моркву. Обсмажити, додати 3/4 скл. томатного соусу, трохи окропу і перемішати. Додати нарізані гриби, перемішати і тушкувати хвилин 10, часто помішуючи. Гречку перебрати і промити. У моркву з цибулею додати приправу для плову, добре посолити, перемішати. Спробувати. Якщо все влаштовує, то рівномірно викласти гречану крупу. Налити окропу на 3 см вище, ніж гречка. Накрити кришкою, дати закипіти і зменшити вогонь до мінімуму. Коли вода вбереться, спробувати. Якщо гречка недоварена, додати трохи води. Перемішати і подавати. Дуже добре додати нарізаний солодкий перець.

 

Капуста пелюстка рецепт на зиму с фотоПроверенные рецепты со свеклой: супы, заготовки, салаты, соусы, квас на

Як варити уху з карасяяк варити уху

Рецепт вкусного салата с авокадо. Рецепт салата из авокадо.

Рулька юлия высоцкаяЮлия Тимошенко - персональный сайт

Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты пошаговые с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter