Гречаний плов із грибами
- Крупа гречана 1 скл.
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Гриби (опеньки) 500 г
- Приправа для плову
- Томатний соус 0.75 скл.
- Сіль
- Олія рослинна
Почистити цибулю і моркву. Цибулю нарізати кубиками або півкільцями, моркву нашаткувати соломкою. У сотейнику розігріти олію. Викласти цибулю, як тільки цибуля змінить свій колір і стане прозорою, додати моркву. Обсмажити, додати 3/4 скл. томатного соусу, трохи окропу і перемішати. Додати нарізані гриби, перемішати і тушкувати хвилин 10, часто помішуючи. Гречку перебрати і промити. У моркву з цибулею додати приправу для плову, добре посолити, перемішати. Спробувати. Якщо все влаштовує, то рівномірно викласти гречану крупу. Налити окропу на 3 см вище, ніж гречка. Накрити кришкою, дати закипіти і зменшити вогонь до мінімуму. Коли вода вбереться, спробувати. Якщо гречка недоварена, додати трохи води. Перемішати і подавати. Дуже добре додати нарізаний солодкий перець.
Капуста пелюстка рецепт на зиму с фотоПроверенные рецепты со свеклой: супы, заготовки, салаты, соусы, квас на
Як варити уху з карасяяк варити уху
Рецепт вкусного салата с авокадо. Рецепт салата из авокадо.
Рулька юлия высоцкаяЮлия Тимошенко - персональный сайт
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты пошаговые с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter