Гречана каша із родзинкою
- Гречка 1.5 скл.
- Вода 3 скл.
- Кунжут 50 г
- Сало (бекон)
- Цибуля біла 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Масло вершкове 3 ч.л.
Гречку перебрати, помити добре.
Дати їй стекти і трохи просушити.
У каструлі із товстими стінками і дном на повільному вогні розтопити вершкове масло (2-3 чайні ложки).
Всипати гречку і кунжут, гарно перемішати, щоб кожна зернина покрилася маслом, хвилини 2 на повільному вогні просмажити ретельно помішуючи.
Посолити, поперчити.
Закип'ятити 3 склянки води і залити гречку.
Закрити кришкою (не відкривати) і залишити на півгодини.
Порізати цибулю, моркву і сало кубиками.
Обсмажити все на сковороді до готовності.
По закінченню 30 хвилин відкрити гречку і змішати із засмажкою.
Торт В Мультиварке Рецепты: торты без выпечки рецепты. Рецепты тортов.
ТутЭфирные масла, кремы
Рецепты даши малаховой. Рецепты от даши малаховой.
Готовим со вкусом - мимоза салат рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter