Гречана каша із духовки
- Крупа гречана 1 скл.
- Вода 2.5 скл.
- Молоко 3 скл.
- Масло вершкове 30 г
- Сіль
Розтопити масло у сковороді із високими бортиками.
Додати у сковорідку промиту гречку і обсмажити, помішуючи, хвилини 2-3 на середньому вогні.
Залити киплячою водою і варити хвилин 5-7, помішуючи. Посолити.
Додати гаряче молоко і, розмішавши, поставити у попередньо нагріту духовку на упарювання на 1,5-2 години (ближче до середини часу приготування, жар зменшити).
Каша покриється тонкою коричневою молочною плівкою, яку легко видалити.
Можна вживати так або додати молоко чи тертий сир.
Рецепт суп гуляш венгерскийКулинарные рецепты
Кондитерские формы: кексы и маффины рецепты с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепт салата с отварным языком. Рецепт царский салат с языком.
Салаты с заправкой из сметаныМясных, фруктовых и экзотических салатов
Скороварки для приготовления каши - плов рецепт приготовления. Приготовь вкусный плов! Легко.
Как правильно готовить салат мимоза. Салат мимоза яблоко.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter