Гречана каша із духовки
- Крупа гречана 1 скл.
- Вода 2.5 скл.
- Молоко 3 скл.
- Масло вершкове 30 г
- Сіль
Розтопити масло у сковороді із високими бортиками.
Додати у сковорідку промиту гречку і обсмажити, помішуючи, хвилини 2-3 на середньому вогні.
Залити киплячою водою і варити хвилин 5-7, помішуючи. Посолити.
Додати гаряче молоко і, розмішавши, поставити у попередньо нагріту духовку на упарювання на 1,5-2 години (ближче до середини часу приготування, жар зменшити).
Каша покриється тонкою коричневою молочною плівкою, яку легко видалити.
![]()
Можна вживати так або додати молоко чи тертий сир.
Рецепт суп гуляш венгерскийКулинарные рецепты
Кондитерские формы: кексы и маффины рецепты с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепт салата с отварным языком. Рецепт царский салат с языком.
Салаты с заправкой из сметаныМясных, фруктовых и экзотических салатов
Скороварки для приготовления каши - плов рецепт приготовления. Приготовь вкусный плов! Легко.
Как правильно готовить салат мимоза. Салат мимоза яблоко.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter