Горохове пюре
- Горох 3 скл.
- Морква (велика) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Картопля 5 шт.
- Сіль
- Зелень
- Рослинна олія
- М´ясо (будь-яке) 300 г
Горох замочити краще заздалегідь, наприклад, на ніч. Промити, залити водою і поставити варитися. Чим довше горох буде варитися, тим більш ніжним і однорідним вийде пюре в підсумку. Додати м’ясо. Терта морква додається через 30-40 хвилин. Томатну пасту можна покласти незадовго до кінця приготування. Після моркви додаємо дрібно нарізану цибулю, трохи рослинної олії. І чекаємо готовності гороху. Коли горох вже практично готовий, кладемо дрібно нарізану картоплю і сіль, при бажанні - зелень. Гарячим пюре потрібно збити в блендері, якщо хочеться отримати зовсім однорідну масу.
Конфеты глазированные ассортимент: конфеты карамель.
Рецепт торта вишиванкаРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Польская выпечка рецептыПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Писатель кулинар ханкишиев рецепт приготовления плова http://recepti.biz.ua
Детские кулинарные рецепты с фотографиями тут
Салат с Белыми грибами и Курицей с сыромМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты для мультиварки, вкусно - вкусные рецепты с фото на пасху. Готовим со вкусом.
Рецепты салатов с каперсамиРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарный сайт в картинках. Кулинарные сайты с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter