Гарнір з гарбуза в сметані
	
					1769				
		
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			інгредієнти:
- Гарбуз (жовтий) 1 кг
 - Цибуля ріпчаста 1 шт.
 - Бекон (грудка)
 - Сметана 1 скл.
 - Кріп
 - Сіль 1 ч.л.
 - Перець чорний (мелений) 0.25 ч.л.
 
 Очистити гарбуз від шкірки та насіння і нарізати невеликими пластинками.
Чотири скибочки бекону або грудки підсмажити з двох боків на сковороді без олії, доки шматочки не стануть сухими і хрусткими.
 Перекласти гарбуз і дрібно порізану цибулю в сковороду з жиром. Тушкувати до м'якості гарбуза (хвилин 10).
 Після цього додати сметану, кріп, сіль і перець, добре перемішати і тушкувати ще хвилину.
Розкласти по тарілках і посипати кожну порцію крихтами бекону.
Кухонные Принадлежности - рецепты рождественской выпечки. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі