Гарнір з гарбуза в сметані
1629
інгредієнти:
- Гарбуз (жовтий) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Бекон (грудка)
- Сметана 1 скл.
- Кріп
- Сіль 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 0.25 ч.л.
Очистити гарбуз від шкірки та насіння і нарізати невеликими пластинками.
Чотири скибочки бекону або грудки підсмажити з двох боків на сковороді без олії, доки шматочки не стануть сухими і хрусткими.
Перекласти гарбуз і дрібно порізану цибулю в сковороду з жиром. Тушкувати до м'якості гарбуза (хвилин 10).
Після цього додати сметану, кріп, сіль і перець, добре перемішати і тушкувати ще хвилину.
Розкласти по тарілках і посипати кожну порцію крихтами бекону.
Кухонные Принадлежности - рецепты рождественской выпечки. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі