Гарнір з червоної сочевиці
- Сочевиця (червона) 1 скл.
- Вершки (10%) 1.25 скл.
- Вода (кип´ячена холодна) 1 скл.
- Куркума 1 ч.л.
- Кмин (мелений) 1 ч.л.
- Перець чилі (червоний, маленький) 2 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Коріандр 1 пуч.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
Цибулю ріпчасту і часник подрібнити. Розтопити масло в сотейнику і обсмажити цибулю з часником хвилин 5-10, до м'якості. Потім всипати куркуму, кмин і очищений від перегородок і насіння подрібнений чилі. Готувати 2 хвилини.
Додати промиту сочевицю.
Воду, вершки.
Тушкувати на середньому вогні 15-20 хвилин. Сочевиця має стати дуже м'якою і увібрати більшу частину рідини.
Перед подачею всипати дрібно нарубаний коріандр.
Праздничные новогодние блюда. Праздничное новогоднее блюдо.
www.recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепты Приготовления: рецепт салата с фетой.
Картошка В Мультиварке Рецепты: салаты праздничные рецепты с фото. Закупка рецепты.
recepti.biz.uaРецепт варенья. Правила посадки и ухода за крыжовником
Новогодний стол праздничные блюдаРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Рецепты пирогов и пирожков: пирог со шпинатом. Очень вкусные пироги.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter