Гарнір з червоної сочевиці

КАШІ ТА ГАРНІРИ
2261 Гарнір з червоної сочевиці
Фото - Гарнір з червоної сочевиці
інгредієнти:
  • Сочевиця (червона) 1 скл.
  • Вершки (10%) 1.25 скл.
  • Вода (кип´ячена холодна) 1 скл.
  • Куркума 1 ч.л.
  • Кмин (мелений) 1 ч.л.
  • Перець чилі (червоний, маленький) 2 шт.
  • Масло вершкове 50 г
  • Коріандр 1 пуч.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 2 зуб.

Дав з червоної сочевиці інгредієнти

Дав з червоної сочевиці Цибулю ріпчасту і часник подрібнити. Розтопити масло в сотейнику і обсмажити цибулю з часником хвилин 5-10, до м'якості. Потім всипати куркуму, кмин і очищений від перегородок і насіння подрібнений чилі. Готувати 2 хвилини.

 

фото Дав з червоної сочевиці Додати промиту сочевицю.

Дав з червоної сочевиці Сочевиця Воду, вершки.

Дав з червоної сочевиці СливкиТушкувати на середньому вогні 15-20 хвилин. Сочевиця має стати дуже м'якою і увібрати більшу частину рідини.

 

Дав з червоної сочевиці Вода Перед подачею всипати дрібно нарубаний коріандр.

Дав з червоної сочевиці Куркума

 

 

Праздничные новогодние блюда. Праздничное новогоднее блюдо.

www.recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Рецепты Приготовления: рецепт салата с фетой.

Картошка В Мультиварке Рецепты: салаты праздничные рецепты с фото. Закупка рецепты.

recepti.biz.uaРецепт варенья. Правила посадки и ухода за крыжовником

Новогодний стол праздничные блюдаРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео

Рецепты пирогов и пирожков: пирог со шпинатом. Очень вкусные пироги.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter