Гарнір із сочевиці
1279
інгредієнти:
- Сочевиця червона 1 скл.
- Курага 50 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Волоський горіх 2 ст.л.
- Рослинна олія (сіль, перець, зелень)
Сочевицю промити, залити 2,5 склянками холодної води і відварити до готовності (1-1,5 години).
Курагу замочити в теплій воді, потім нарізати брусками і обсмажити в рослинній олії разом з дрібно нарізаною цибулею, посолити, поперчити.
Покласти сочевицю до кураги і цибулі і трохи протушкувати (2-3 хвилини). Додати волоські горіхи, перемішати.
При подачі посипати дрібно рубаною зеленню.
Кульков алексей юрьевич recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі