Гарнір із сочевиці

КАШІ ТА ГАРНІРИ
1230 Гарнір із сочевиці
Фото - Гарнір із сочевиці
інгредієнти:
  • Сочевиця червона 1 скл.
  • Курага 50 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Волоський горіх 2 ст.л.
  • Рослинна олія (сіль, перець, зелень)

Гарнір з сочевиці інгредієнти Сочевицю промити, залити 2,5 склянками холодної води і відварити до готовності (1-1,5 години).

Гарнір з сочевиці Курагу замочити в теплій воді, потім нарізати брусками і обсмажити в рослинній олії разом з дрібно нарізаною цибулею, посолити, поперчити.

фото Гарнір з сочевиці Покласти сочевицю до кураги і цибулі і трохи протушкувати (2-3 хвилини). Додати волоські горіхи, перемішати.

Гарнір з сочевиці Сочевиця червона При подачі посипати дрібно рубаною зеленню.

Гарнір з сочевиці Курага

 

Кульков алексей юрьевич recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter