Гарнір із сочевиці
- Сочевиця (жовта або зелена) 1 скл.
- Вода (гаряча) 2 скл.
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Часник 6 зуб.
- Олія рослинна (нерафінована) 4 ст.л.
- Перець червоний пекучий 1 шт.
- Спеції (сіль і чорний перець)
Сочевицю заливаємо окропом, доводимо до кипіння, перемикаємо піч на мінімум і варимо хвилин 30 (вся вода вбереться).
Чистимо і ріжемо цибулю і часник, обсмажуємо на олії до прозорості.
Кидаємо пекучий перець.
Все додаємо в готову сочевицю.
Перемішати, посолити і поперчити за смаком, накрити кришкою і залишити хвилин на 10 на вимкненій печі (електро).
www.recepti.biz.ua круглосуточная доставка Украинской кухни
Шоколадный пудинг рецепт с какао видеоСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Кулинарные блюда для худеющих - кулинарные рецепты с пошаговым описанием.
Кексы в магазине Rozetka: кексы и маффины рецепты с фото. Кондитерские формы.
recepti.biz Праздничное агентство. Праздничная компания
Творожная пасха рецепт здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter