Гарнір із пшона
896
інгредієнти:
- Крупа пшоняна 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Олія рослинна
- Кубик бульйонний (курячий) 1 шт.
- Вода (кип´ячена) 2.5 скл.
Цибулю дрібно порізати, злегка обсмажити у глибокій сковороді на олії.
Моркву натерти на середній тертці, додати до цибулі і смажити до напівготовності.
Пшоно промити не менше 6 разів.
Промите пшоно всипати до овочів, залити 2,5 склянками води. Додати розкришений кубик курячий. Накрити сковороду кришкою і залишити до повного википання рідини (хвилин на 20-25).
Кулинарные рецепты-фотокулинария: первые блюда рецепты. Необычные рецепты Шарлотки.
Готовим со вкусом - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями.
Салат из Курицы и другие кулинарные рецепты. Салат из сельдерея с Курицей.
Рецепт приготовления Холодных закусок здесь
Торты без выпечки рецепты http://recepti.biz.ua
Салат мимоза рецепт. Рецепты салат мимоза.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі