Гарнір із пшона
- Пшоно 1 скл.
- Масло вершкове 100 г
- Цибуля зелена 3 шт.
- Помідор 3 шт.
- Сіль
У сотейник покласти вершкове масло, додати олію, щоб масло не підгоріло. Білу частину зеленої цибулі покришити і посмажити. Додати пшоно і на сильному вогні підсмажити доки не піде приємний горіховий запах. Додати киплячу воду на два пальці над пшоном, посолити, дочекатися коли випарується вода, зменшити вогонь до мінімуму і щоразу підливати окріп по трішки до готовності пшона. Помідори залити окропом, зняти шкірку, нарізати великими кубиками, зелену частину цибулі покришити. Додати у готове пшоно помідори і зелену цибулю. Перемішати, вимкнути вогонь, дати настоятися хвилин п'ять.
Поилки для домашней птицы - салати з курячим мясом. Вкуснейшие рецепты тут.
Рецепты с малиной: рецепти блюд на кожен день. Закупка рецепты.
Мультиварка Philips - праздничные закуски на новый год. Канапе здесь! Канапе к столу.
Рецепт шоколадного кекса на сметанеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Танцы-повторялки для детей - рецепты блюда на рождество.
Как приготовить почки говяжьи правильнокак приготовить почки говяжьи
Новые рецепты тортов с фото 2016Набор продуктов с рецептами на неделю. Доставка на дом
Кулинарные сайты бюргера. Кулинарные сайты c фотографиями рецептов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter