Гарнір гороховий
948
інгредієнти:
- Горох 1 скл.
- Морква 4 шт.
- Помідори черрі
- Кріп
- Кмин
- Сіль
- Карі
- Олія рослинна
- Овочевий бульйон 1 л
Горох миємо, заливаємо водою і замочуємо на 24 години.
Горох відварюємо в овочевому бульйоні до «розварювання». Робимо з нього пюре.
Моркву ріжемо на четвертинки кружечків. Обсмажуємо на олії з додаванням кмину і карі.
З'єднуємо горохове пюре з обсмаженою морквою, перемішуємо.
Подаємо з дрібно порізаним кропом і помідорами черрі.
Салат из брокколи с овощами recepti.biz.ua
Купить капусту - приготовление брокколи и цветной капусты.
http://recepti.biz.ua Индийская кухня (рецепты, факты, статьи
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі