Гарбузово-горохова каша
- Вода 225 мл
- Гарбуз 200 г
- Горох сухий 100 г
- Гриби печериці (різані консервовані) 1 ст.л.
- Часник 1 зуб.
- Селера суха 1 ст.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
Горох перебрати, вимити й замочити в холодній воді мінімум на 1 годину. Злити воду, залити знову холодною водою і поставити варитися.
Нарізати гарбуз.
Коли горох наполовину звариться, додати гарбуз.
Нарізати часник.
Печериці нарізати подрібніше.
Часник, суху селеру і гриби додати, коли горох і гарбуз будуть готові. Посолити. Перемішати, накрити кришкою, поварити щe близько хвилини і вимкнути. Можна вкрити каструлю і дати трохи краще розпаритися.
Можна подрібнити готову страву блендером. При подачі заправити соєвим соусом.
Вкусные рецепты для похудения - салат с сердцем и горошком. Рецепты салатов на любой вкус.
Готовим со вкусом: рецепты греческой кухни с фото. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Салаты мясные рецепты приготовления. Мясной салат столичный.
Настоящий суп харчо с фото - рецепты приготовления в микроволновке.
Маковый торт рецепт с фото пошаговоТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Безумно вкусные рецепты блюд: рецепт крем заварной.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter