Гарбузова каша з рисом і родзинками
2647
інгредієнти:
- Гарбуз 400 г
- Молоко 0.5 л
- Рис 0.65 скл.
- Родзинки 0.5 скл.
- Цукор 2 ст.л.
- Ванілін
- Сіль
Гарбуз почистити від шкірки, довільно нарізати і скласти в посуд з антипригарним покриттям.
Залити водою до половини.
Варити до м'якості, а потім розім'яти, додати ванілін, цукор, сіль, залити молоком.
Після закипання молока всипати рис, родзинки і зварити. Коли каша буде готова - додати масло і поставити на 10 хвилин у духовку.
Рецепты Рождественской выпечки легкиеРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт фасолевого тортаКулинарные рецепты
Мультиварка Philips - рецепт суп гуляш. Рецепты супов на каждый день.
Салат с кукурузой и Курицей: салат с курицей. Рецепты салатов на любой вкус.
Готовим со вкусом: украинская выпечка рецепты с фото. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі