Гарбузова каша
- Гарбуз 300 г
- Крупа ячна (пшоняна) 100 г
- Масло вершкове 50 г
- Вода 0.5 скл.
- Сіль 10 г
- Цукор 15 г
Шматок гарбуза нарізати брусками.
Поставити каструльку на вогонь. У киплячу воду покласти шматочки гарбуза.
Коли гарбуз стане м'яким (хвилин через 10), стовкти до кашоподібного стану. Можна скористатися міксером.
Приготувати крупу: ячну, можна пшоно, рис (попередньо рис і пшоно відварити до напівготовності, інакше каша підгорить). Засипати крупу і варити хвилин 10. Помішувати потрібно постійно, щоб не підгоріла каша. У горщики викласти кашу, додаючи масло. Закрити горщики кришкою і поставити у гарячу духовку при температурі 160 градусів на 15 хвилин.
Рецепты Приготовления: салати з курячого мяса. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты на праздничный стол - рецепт торта медовика.
Немецкая кухня рецепты с фотоНемецкий производитель. Немецкие пластиковые окна
Лазанья из мацы: рецепты пошагово с фото. Царь салатов! Чрезвычайно вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter