Гарбузова каша
- Гарбуз
- Рис 2 скл.
- Молоко 0.5 л
- Мед
- Родзинки без кісточок
- Ваніль
Гарбуз нарізати невеликими кубиками і помістити у каструлю, залити водою, щоб вода не покривала гарбуз. Поставити на вогонь. Розварити. Якщо залишиться рідина - злити.
Готовий гарбуз пом'яти до консистенції пюре.
Рис відварити окремо до напівготовності.
Рис і гарбуз з'єднати і залити молоком, додати ваніль, родзинки. Довести до готовності. У процесі трохи додати цукру і щіпку солі. За кілька хвилин до готовності додати мед.
Після з'єднання рису і гарбуза їх можна готувати у духовці в горщику.
Салат из фасоли с брокколи. Салат из брокколи с морковью.
Рецепт Киевского торта. Торт Киевский рецепт.
Салат с Курицей и ананасами и сыромА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей
Праздничные салаты - праздничные новогодние салаты. Простые рецепты вкусных салатов.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: приготовление блюд в микроволновке рецепты. Мультиварка Philips.
Кулинарные рецепты от Tramontina - паска рецепти з фото. Вкусные рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter