Гарбуз по-селянськи
891
інгредієнти:
- Гарбуз 300 г
- Рис (басматі) 0.5 скл.
- Сочевиця 0.5 скл.
- Масло вершкове (розтоплене) 0.25 скл.
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Сіль
Гарбуз очистити і нарізати кубиками. Посолити.
Сочевицю заздалегідь відварити до напівготовності.
Цибулю дрібно нарізати.
Викласти сочевицю на гарбуз, зверху цибулю. Знову посолити.
Зверху викласти рис. Залити олією, додати трохи води.
Накрити кришкою і поставити на середній вогонь. Періодично перевіряти воду. Якщо вода випарується, то можна трохи додати.
Как приготовить вкусный шашлык: пирог в разъемной форме.
Кулинарные рецепты с фотографией каждого блюда. Детские кулинарные рецепты с фотографиями.
recepti.biz Рецепты и советы
Пирог со шпинатом и сыром калорийностьПироги на любой вкус. Классические и современные рецепты с пошаговыми фото
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі