Фарширована капуста

КАШІ ТА ГАРНІРИ
1017 Фарширована капуста
Фото - Фарширована капуста
інгредієнти:
  • Капуста білоголова 1 шт.
  • Бекон (копчений) 100 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Перець болгарcький 1 шт.
  • Квасоля (консервована) 1 бан.
  • Рис (варений) 1 скл.
  • Помідор 3 шт.
  • Олія рослинна
  • Оцет бальзамічний 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Цукор-пісок

Фарширована капуста інгредієнти Капусту вимити, вирізати качан і трохи листя зсередини, так, щоб залишилися стінки, товщиною близько 1,5 см.

Фарширована капуста Бекон нарізати соломкою, обсмажити на рослинній олії.

фото Фарширована капуста Додати часник, дрібно нарізаний, і цибулю (маленьку цибулину) - кубиками.

Фарширована капуста Капуста білокачанна Болгарський перець, кубиками. Обсмажувати пару хвилин.

Фарширована капуста Бекон Додати капустяні листки, нарізані не крупно, але і не дуже дрібно.

Фарширована капуста Лукрепчатий Додаємо сіль, перець, цукор - за смаком. І бальзамічний оцет.

Фарширована капуста Часник Додаємо квасолю без рідини.

Фарширована капуста Перецболгарскій Відварений до напівготовності рис.

Фарширована капуста Квасоля Отриманим фаршем, начиняємо капусту.

Фарширована капуста Рис Помідори надрізаємо хрест-навхрест, обдаємо окропом і знімаємо шкірочку. Подрібнюємо помідори в блендері.

Фарширована капуста Помідор Для заправки, другу цибулину нарізаємо соломкою і обсмажуємо трохи на рослинній олії. Додаємо до цибулі помідори. Трохи солимо і перчимо - за смаком.

Фарширована капуста Масло рослинне Капусту викладаємо в каструлю. Заливаємо заправкою, додаємо трохи кип'яченої води, за необхідності (треба, щоб рідина доходила до середини капусти).

Фарширована капуста Оцет бальзамічний Накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні до готовності капусти (хвилин 25-30, можна і довше). 

 

Осетинские пироги Три Пирога: пирог песочный с яблоками. Вкусные рецепты с фото.

Эспрессо каваэспрессо

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter