Фарширована капуста
- Капуста білоголова 1 шт.
- Бекон (копчений) 100 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Перець болгарcький 1 шт.
- Квасоля (консервована) 1 бан.
- Рис (варений) 1 скл.
- Помідор 3 шт.
- Олія рослинна
- Оцет бальзамічний 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Цукор-пісок
Капусту вимити, вирізати качан і трохи листя зсередини, так, щоб залишилися стінки, товщиною близько 1,5 см.
Бекон нарізати соломкою, обсмажити на рослинній олії.
Додати часник, дрібно нарізаний, і цибулю (маленьку цибулину) - кубиками.
Болгарський перець, кубиками. Обсмажувати пару хвилин.
Додати капустяні листки, нарізані не крупно, але і не дуже дрібно.
Додаємо сіль, перець, цукор - за смаком. І бальзамічний оцет.
Додаємо квасолю без рідини.
Відварений до напівготовності рис.
Отриманим фаршем, начиняємо капусту.
Помідори надрізаємо хрест-навхрест, обдаємо окропом і знімаємо шкірочку. Подрібнюємо помідори в блендері.
Для заправки, другу цибулину нарізаємо соломкою і обсмажуємо трохи на рослинній олії. Додаємо до цибулі помідори. Трохи солимо і перчимо - за смаком.
Капусту викладаємо в каструлю. Заливаємо заправкою, додаємо трохи кип'яченої води, за необхідності (треба, щоб рідина доходила до середини капусти).
Накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні до готовності капусти (хвилин 25-30, можна і довше).
Осетинские пироги Три Пирога: пирог песочный с яблоками. Вкусные рецепты с фото.
Эспрессо каваэспрессо
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter