Чилі кон карне по-мексиканськи

КАШІ ТА ГАРНІРИ
949 Чилі кон карне по-мексиканськи
Фото - Чилі кон карне по-мексиканськи
інгредієнти:
  • Квасоля 200 г
  • Яловичина 700 г
  • Помідор (великі, можна у власному соку) 600 г
  • Олія рослинна (без запаху) 2 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Кмин 1 ст.л.
  • Паприка (червона мелена) 1 ст.л.
  • Перець чилі (червоний мелений або кайєнський перець) 1.5 ч.л.
  • Гвоздика (мелена або запашний перець) 0.5 ч.л.
  • Цукор (коричневий або мед) 1 ст.л.
  • Оцет (винний червоний або червоне сухе вино) 3 ст.л.
  • Петрушка (сушена або коріандр) 1 ст.л.
  • Сіль 1 ст.л.

Квасолю замочити на ніч, вранці воду злити, квасолю промити, зварити (без солі). Коли буде готова, рідину злити.

 

Яловичину (курячі грудки) подрібнити на м'ясорубці з крупним ножем.

Помідори очистити від шкурок (в окріп на півхвилини), порубати дрібно ножем.

Фарш обсмажити швидко на рослинній олії. Весь час помішувати.

Викласти зі сковороди.

Додати у сковороду ще трохи олії і обсмажити цибулю на невеликому вогні. Потомити до м'якості. Додати в цибулю подрібнений часник і спеції, півхвилини їх обсмажувати, весь час помішуючи.

Викласти в сковороду з цибулею обсмажений фарш, додати помідори, трохи водички, протушкувати трохи під кришкою.

Викласти все із сковороди в каструлю з квасолею, додати півтори склянки гарячої води.

Посолити за смаком. Покласти 1 лавровий листок.

Готувати на невеликому вогні хвилин двадцять. З яловичиною готувати хвилин 40.

Перед тим як вимкнути, додати цукор, зелень, винний оцет, акуратно перемішати.

 

Рецепты с малиной - рецепти блюд на кожен день.

Мясные салаты к праздничному столу с фотоРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Легкие рецепты приготовления блюд. Рецепты легких блюд.

Приготовление плова со свининой видеоРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter