Чилі кон карне по-мексиканськи
- Квасоля 200 г
- Яловичина 700 г
- Помідор (великі, можна у власному соку) 600 г
- Олія рослинна (без запаху) 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 3 зуб.
- Кмин 1 ст.л.
- Паприка (червона мелена) 1 ст.л.
- Перець чилі (червоний мелений або кайєнський перець) 1.5 ч.л.
- Гвоздика (мелена або запашний перець) 0.5 ч.л.
- Цукор (коричневий або мед) 1 ст.л.
- Оцет (винний червоний або червоне сухе вино) 3 ст.л.
- Петрушка (сушена або коріандр) 1 ст.л.
- Сіль 1 ст.л.
Квасолю замочити на ніч, вранці воду злити, квасолю промити, зварити (без солі). Коли буде готова, рідину злити.
Яловичину (курячі грудки) подрібнити на м'ясорубці з крупним ножем.
Помідори очистити від шкурок (в окріп на півхвилини), порубати дрібно ножем.
Фарш обсмажити швидко на рослинній олії. Весь час помішувати.
Викласти зі сковороди.
Додати у сковороду ще трохи олії і обсмажити цибулю на невеликому вогні. Потомити до м'якості. Додати в цибулю подрібнений часник і спеції, півхвилини їх обсмажувати, весь час помішуючи.
Викласти в сковороду з цибулею обсмажений фарш, додати помідори, трохи водички, протушкувати трохи під кришкою.
Викласти все із сковороди в каструлю з квасолею, додати півтори склянки гарячої води.
Посолити за смаком. Покласти 1 лавровий листок.
Готувати на невеликому вогні хвилин двадцять. З яловичиною готувати хвилин 40.
Перед тим як вимкнути, додати цукор, зелень, винний оцет, акуратно перемішати.
Рецепты с малиной - рецепти блюд на кожен день.
Мясные салаты к праздничному столу с фотоРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Легкие рецепты приготовления блюд. Рецепты легких блюд.
Приготовление плова со свининой видеоРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter