Буряково-грибна ікра "Джерело вітамінів"
- Буряк 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Печериці 300 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець
- Спеції (майоран, базилік, кмин, орегано) 0.25 ч.л.
- Часник 4 зуб.
- Оцет яблучний 1 ст.л.
- Зелень свіжа (коріандр або кріп)
Буряк та цибулю очищаємо від шкірки. Подрібнюємо цибулю.
Обсмажуємо на розігрітій сковорідці цибулю до золотистого кольору.
Буряк тремо на крупній тертці.
Смажимо разом з цибулею пару хвилин, помішуючи.
Крупно нарізаємо помиті грибочки.
Додаємо їх до буряка, все добре перемішуємо, солимо, перчимо, заправляємо спеціями, накриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні, періодично помішуючи (можна додати ще олії, щоб ікра не підгоріла).
Коли буряк стане м'яким і зайва рідина випарується, вливаємо в сковорідку оцет, додаємо подрібнений часник і свіжу зелень, все перемішуємо і через хвилину вимикаємо.
www.recepti.biz.ua салат из жареных грибов
Кулинарные рецепты от Tramontina - капуста пелюстка рецепт.
Салаты из яблокРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter