Буряково-грибна ікра "Джерело вітамінів"

КАШІ ТА ГАРНІРИ
1114 Буряково-грибна ікра "Джерело вітамінів"
Фото - Буряково-грибна ікра
інгредієнти:
  • Буряк 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Печериці 300 г
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець
  • Спеції (майоран, базилік, кмин, орегано) 0.25 ч.л.
  • Часник 4 зуб.
  • Оцет яблучний 1 ст.л.
  • Зелень свіжа (коріандр або кріп)

Буряково-грибна ікорка Буряк та цибулю очищаємо від шкірки. Подрібнюємо цибулю.

 

Буряково-грибна ікорка Обсмажуємо на розігрітій сковорідці цибулю до золотистого кольору.

фото буряково-грибна ікорка Буряк тремо на крупній тертці.

Буряково-грибна ікорка Смажимо разом з цибулею пару хвилин, помішуючи.

Буряково-грибна ікорка Крупно нарізаємо помиті грибочки.

Буряково-грибна ікорка Додаємо їх до буряка, все добре перемішуємо, солимо, перчимо, заправляємо спеціями, накриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні, періодично помішуючи (можна додати ще олії, щоб ікра не підгоріла).

Буряково-грибна ікорка Коли буряк стане м'яким і зайва рідина випарується, вливаємо в сковорідку оцет, додаємо подрібнений часник і свіжу зелень, все перемішуємо і через хвилину вимикаємо.

Буряково-грибна ікорка

 

www.recepti.biz.ua салат из жареных грибов

Кулинарные рецепты от Tramontina - капуста пелюстка рецепт.

чем фаршируют яйца

Салаты из яблокРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter