Булгур із овочами
- Булгур 250 г
- Баклажан (кабачок) 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Зелень (кінза, кріп, шніт-цибуля)
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Соус ("Айвар") 2 ст.л.
- Сіль
- Горіх мускатний
- Часник 2 зуб.
Булгур добре промити під струменем холодної, проточної води. Дати воді стекти.
Цибулю дрібненько порізати.
Баклажани нарізати кубиками. Можна пластинками.
Помідори "знешкурити", нарізати кубиками.
Обсмажити цибулю у невеликій кількості олії, краще оливковій.
Додати "Айвар".
Викласти у сковорідку крупу і швидко обсмажити на олії.
Залити 400 мл води. Додати баклажани, помідори, посолити. Добре перемішати і, накривши кришкою, тушкувати хвилин 25. Періодично помішувати.
Дрібно нарізати зелень (кінза, кріп і шніт-цибуля).
Деякий час тушкувати разом із зеленню, часником і мускатним горіхом.
Поможем выйти замуж в Германию - салаты с белыми грибами рецепты.
Салаты с фотоУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Медовик рецепт с фотографиямиРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
recepti.biz Блюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter