Баклажани зі смаком печінки
894
інгредієнти:
- Баклажан 0.5 кг
- Цибуля 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Яйце 3 шт.
Цибулю і часник дрібно порізати.
Баклажани очистити і натерти на крупну тертку.
Цибулю з часником підсмажити до золотистого кольору.
Яйця збити.
До цибулі з часником додати баклажани. Тушкувати на повільному вогні до м'якості. Якщо сухувато - додати трохи води. Посолити. В кінці додати яйця і тушкувати, помішуючи, до готовності яєць.
Способы приготовления салата мимоза. Салат мимоза сыра.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - мимоза рецепт салата. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі