Баклажани зі смаком печінки

КАШІ ТА ГАРНІРИ
814 Баклажани зі смаком печінки
Фото - Баклажани зі смаком печінки
інгредієнти:
  • Баклажан 0.5 кг
  • Цибуля 2 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Яйце 3 шт.

Баклажани зі смаком печінки інгредієнти Цибулю і часник дрібно порізати.

Баклажани зі смаком печінки Баклажани очистити і натерти на крупну тертку.

фото Баклажани зі смаком печінки Цибулю з часником підсмажити до золотистого кольору.

Баклажани зі смаком печінки Баклажан Яйця збити.

Баклажани зі смаком печінки Лук До цибулі з часником додати баклажани. Тушкувати на повільному вогні до м'якості. Якщо сухувато - додати трохи води. Посолити. В кінці додати яйця і тушкувати, помішуючи, до готовності яєць.

Баклажани зі смаком печінки Часник

 

Способы приготовления салата мимоза. Салат мимоза сыра.

Рецепты быстрой и вкусной диеты - мимоза рецепт салата. Готовим со вкусом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter