Баклажани "Дієтичні"
- Баклажан 4 шт.
- Помідор (свіжий) 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Зелень
- Часник
- Оцет (винний)
Баклажани ріжемо навпіл і на часточки завтовшки 1 см, цибулю - півкільцями, помідори обшпарюємо окропом, обдаємо холодною водою, знімаємо шкірку і півкільцями. Зелень подрібнюємо. Часник очищаємо. Ще не пропускаємо через прес, щоб ефірні олії не зникали.
На сковорідці розігріваємо олію (оливкова) і швидко на досить великому вогні обсмажуємо скибочки баклажанів, щоб зарум'янилися.
На тій же сковорідці обсмажуємо цибулю.
Беремо посуд з товстим дном і викладаємо шарами: баклажани, цибулю, помідори, часник через прес, зелень. Додаємо сіль і перець.
Накриваємо кришкою і швидко доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і тушкуємо під кришкою близько 20 хв. Даємо настоятися.
Рецепты диетическиеКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Выпечка В Мультиварке Рецепты - выпечка домашнего хлеба рецепты.
Праздничные салаты к Новому году рецептыПраздничная компания
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Купить тыкву - как приготовить пирог из тыквы. Готовим со вкусом.
Польская кухня рецепты супыИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter