Баклажани "Дієтичні"

КАШІ ТА ГАРНІРИ
1419 Баклажани "Дієтичні"
Фото - Баклажани
інгредієнти:
  • Баклажан 4 шт.
  • Помідор (свіжий) 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Зелень
  • Часник
  • Оцет (винний)

Баклажани

Баклажани Баклажани ріжемо навпіл і на часточки завтовшки 1 см, цибулю - півкільцями, помідори обшпарюємо окропом, обдаємо холодною водою, знімаємо шкірку і півкільцями. Зелень подрібнюємо. Часник очищаємо. Ще не пропускаємо через прес, щоб ефірні олії не зникали.

фото Баклажани На сковорідці розігріваємо олію (оливкова) і швидко на досить великому вогні обсмажуємо скибочки баклажанів, щоб зарум'янилися.

Баклажани На тій же сковорідці обсмажуємо цибулю.

Баклажани Беремо посуд з товстим дном і викладаємо шарами: баклажани, цибулю, помідори, часник через прес, зелень. Додаємо сіль і перець.

Баклажани Накриваємо кришкою і швидко доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і тушкуємо під кришкою близько 20 хв. Даємо настоятися.

 

Рецепты диетическиеКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно

Выпечка В Мультиварке Рецепты - выпечка домашнего хлеба рецепты.

Праздничные салаты к Новому году рецептыПраздничная компания

recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Купить тыкву - как приготовить пирог из тыквы. Готовим со вкусом.

Польская кухня рецепты супыИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое