Бахши
- Рис 880 г
- Телятина (яловичина або баранина) 500 г
- Стегно куряче 2 шт.
- Жир (баранячий)
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кінза (свіжа) 2 пуч.
- Кріп 1 пуч.
- Петрушка 1 пуч.
- Базилік
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Печінка
М'ясо, печінку і шматочок жиру порізати маленькими кубиками, цибулю теж кубиками.
Розігріти олію, обсмажити до золотистого кольору цибулю, потім додати м'ясо, обсмажити до золотистого кольору м'яса, добре посолити, поперчити, налити трохи (2/3 чашки) води, накрити кришкою і тушкувати на малому вогні 20 хвилин. Помити всю свіжу зелень і дрібно нашаткувати.
Помити рис.
По закінченню 20 хвилин відкрити кришку, збільшити вогонь, висипати до м'яса всю зелень, зверху рис і акуратно все перемішати. Додати води так, щоб вона покривала рис на два пальці.
Не закриваючи кришку і часто помішуючи бахши, стежити за тим, як википає вода і як себе почуває рис. Якщо вода вже википіла, а рис ще на 50% не зварився (обов'язково треба спробувати на смак), тоді води треба додати. Одночасно на цьому етапі можна підкоригувати солоність і на перець бахши (перець повинен відчуватися, і солі якщо не вистачає - додати). Коли вода википить, а рис напівготовий, зробити шумівкою гірку, зменшити вогонь до мінімуму, накрити кришкою і тушкувати ще 20 хвилин.
recepti.biz отбивная куриная
Рецепты для мультиварки, вкусно - арахисовое масло рецепт.
кулинарные рецепты с пошаговыми фото
recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Оригинальные Кремы - рецепт бисквитного рулета с кремом. Вкусные Рецепты В Мультиварке.
Рецепт пасхи. Пасха рецепты кулынарии.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter