Бахши

КАШІ ТА ГАРНІРИ
869 Бахши
Фото - Бахши
інгредієнти:
  • Рис 880 г
  • Телятина (яловичина або баранина) 500 г
  • Стегно куряче 2 шт.
  • Жир (баранячий)
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Кінза (свіжа) 2 пуч.
  • Кріп 1 пуч.
  • Петрушка 1 пуч.
  • Базилік
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Печінка

М'ясо, печінку і шматочок жиру порізати маленькими кубиками, цибулю теж кубиками.

Розігріти олію, обсмажити до золотистого кольору цибулю, потім додати м'ясо, обсмажити до золотистого кольору м'яса, добре посолити, поперчити, налити трохи (2/3 чашки) води, накрити кришкою і тушкувати на малому вогні 20 хвилин. Помити всю свіжу зелень і дрібно нашаткувати.

Помити рис.

По закінченню 20 хвилин відкрити кришку, збільшити вогонь, висипати до м'яса всю зелень, зверху рис і акуратно все перемішати. Додати води так, щоб вона покривала рис на два пальці. 

Не закриваючи кришку і часто помішуючи бахши, стежити за тим, як википає вода і як себе почуває рис. Якщо вода вже википіла, а рис ще на 50% не зварився (обов'язково треба спробувати на смак), тоді води треба додати. Одночасно на цьому етапі можна підкоригувати солоність і на перець бахши (перець повинен відчуватися, і солі якщо не вистачає - додати). Коли вода википить, а рис напівготовий, зробити шумівкою гірку, зменшити вогонь до мінімуму, накрити кришкою і тушкувати ще 20 хвилин. 

 

 

recepti.biz отбивная куриная

Рецепты для мультиварки, вкусно - арахисовое масло рецепт.

кулинарные рецепты с пошаговыми фото

recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Оригинальные Кремы - рецепт бисквитного рулета с кремом. Вкусные Рецепты В Мультиварке.

Рецепт пасхи. Пасха рецепты кулынарии.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter