10 компонентів Перемоги: "Пам'ятник танкістам" і "Морська міна"

КАШІ ТА ГАРНІРИ
1183 10 компонентів Перемоги: "Пам'ятник танкістам" і "Морська міна"
10 компонентів Перемоги:
інгредієнти:
  • Рис (круглозерністий) - 1,5 скл.
  • Соєвий соус ((75 г на рис і 25 г на м´ясо)) - 100 г
  • Вода ((2,5 склянки в рис і 1,5-2 склянки на лист для м´яса)) - 4,5 скл.
  • Спеції (сушені, мелені: імбир, чорний перець, італійські трави, куркума, чебрець.)
  • Масло рослинне (будь-яке, для смаження)
  • Баклажан (великий) - 1-2 шт
  • Помідор (середній) - 1 шт
  • Морква (середня) - 2 шт
  • Перець болгарський (невеликий) - 1 шт
  • Кріп (сушений, тільки для прикраси!)
  • Філе куряче - 500 г

10 компонентів Перемоги: Готуємо "Пам´ятник танкістам". У розігріте на сковороді рослинне масло кладемо всі спеції, злегка обсмажуємо, тонким шаром розподіляємо рис зверху. Перемішуємо, щоб він просочився маслом і травами. Злегка обсмажуємо.

10 компонентів Перемоги: Вливаємо в рис соєвий соус, доводимо до кипіння, заливаємо 2,5 склянками окропу. Перемішуємо, накриваємо кришкою. Залишаємо на мінімальному вогні, періодично перевіряючи, щоб вода не википіла - за необхідності додаємо ще. Рис повинен вийти не розсипчастим, а трохи клейким.

фото 10 компонентів Перемоги:  Поки рис готується, робимо піджарку: баклажан (порізаний брусочками зі шкіркою!), Моркву терту, перець болгарський (можна і без нього) в олії на окремій сковороді, солимо-перчимо до смаку. Для рису з піджарки нам знадобляться тільки баклажани - вони підуть на прикрасу. Все інше ми використовуємо у другій частині рецепта для "Морсокї міни". .

10 компонентів Перемоги: Рис тушкуємо орієнтовно 20 хвилин. Злегка Остуджуємо і щільно складаємо (2 / 3 всієї кількості), злегка трамбуючи, в прямокутну форму (для підстави танка). Залишок щільно укладаємо в креманку, наприклад (по формі для вежі танка). Ще пару столових ложок рису залишимо для м´ясної страви.

За допомогою зубочисток і шматочка баклажана скручуємо дуло танка і кріпимо до башти, з іншї скибочки баклажана вирізаємо люк і кладемо на вежу, навколо танка з тих же баклажанів (шкіркою назовні) викладаємо - чи то постамент, чи то гусениці. З скибочки помідора вирізаємо зірку і кріпимо її за допомогою зубочистки на танк. Страва навколо танка посипаємо сушеним кропом - газон, мабуть. Фу-ух, здається все.  .

10 компонентів Перемоги: Тепер до гарніру потрібно і м´яска (це для м´ясоїдів, а для вегетаріанців рис можна із залишками овочевої піджарки їсти).

 ОТЖЕ, "Морська міна" (ця страва може йти і як самостійне, так як і гарнір). Відбиваємо курячу грудку, поливаємо соєвим соусом і присипаємо імбиром, чебрецем і чорним перцем. Викладаємо на фольгу. Ось так. .

10 компонентів Перемоги: У центр м´яса викладемо рис з овочевою засмажкою ( Пам´ятник танкістам).  .

10 компонентів Перемоги: Формуємо мішечок за допомогою зубочисток.

 Загорнемо у фольгу. Духовку розігріємо до 250 градусів (у мене електрична з верхнім і нижнім підігрівом. Викладаємо на политий водою деко мішечки. Випікаємо 20-25 хв., Підливаючи воду, якщо та випарується. Потім відкриваємо фольгу, капаємо по чайній ложці соєвого соусу на кожен мішечок і залишаємо підрум´янитися ще хвилин на 10. (У цьому місці можна зверху покласти скибочки моцарели, але у мене - без неї). .

10 компонентів Перемоги: Ось наша міна в розрізі.

10 компонентів Перемоги: Або ось. Не збагну, де видно хоч щось.

10 компонентів Перемоги:  ГОТОВА "Морська міна" - це м´ясний мішечок, утиканий (прошу вибачення за коряве слово) шпажками. Занадто просто для окремого рецепта, правда?

Рецепты тортов: рецепты украшения для тортов. Безумно вкусные рецепты блюд.

Кафе-Бар на Бауманской! Акции - мясные блюда для фуршета.

Кулинарные блюда для худеющих: рецепты праздничных блюд с фотографиями.

рецепт приготовления салата сельдь по шубой

Песочный пирог с яблоками и корицейпесочный пирог с яблоками

www.recepti.biz.ua рецепт салата из лапши и морепродуктов

Психологи. Записаться онлайн - психолог лариса ренар. Психолог семейный.

Сайт элеатронной кулинарной книги здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter