—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
кабан
кабан
ДРУГІ СТРАВИ
з м`ясом
Нога дикого кабана, запечена в молоці з розмарином і ялівцем
інгредієнти: Нога кабана 1 шт. Молоко 1 л Часник 8 зуб. Імбир (порошковий) 2 ст. л. Кмин 1 ст. л. Базилік 1 ст. л. Ялівець (сушені ягоди) 12 шт. Розмарин (свіжий, гілочки) КартопляДля маринаду ...
922