Нога дикого кабана, запечена в молоці з розмарином і ялівцем
858
інгредієнти:
- Нога кабана 1 шт.
- Молоко 1 л
- Часник 8 зуб.
- Імбир (порошковий) 2 ст.л.
- Кмин 1 ст.л.
- Базилік 1 ст.л.
- Ялівець (сушені ягоди) 12 шт.
- Розмарин (свіжий, гілочки)
- Картопля
Для маринаду змішати молоко з подрібненим часником, імбиром, кмином, базиліком, ягодами ялівцю, розмарином. Ногу посолити, поперчити і покласти в молоко. Поставити в холодне місце і залишити вимочувати в молоці на годину.
Поставити в духовку разом з молоком на 200 градусів на дві години. За 30-40 хв до закінчення процесу покласти картоплю. Один раз м'ясо перевернути.
Кулинарные рецепты от Tramontina - торт вышиванка рецепт. Магазин Хенд Мейд Украина.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепт пампушек с фото.
Готовим со вкусом: сальса рецепт с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты с творогом фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепт пасхи в хлебопечке панасоник 2500Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі