Нога дикого кабана, запечена в молоці з розмарином і ялівцем

ДРУГІ СТРАВИ
844 Нога дикого кабана, запечена в молоці з розмарином і ялівцем
Фото - Нога дикого кабана, запечена в молоці з розмарином і ялівцем
інгредієнти:
  • Нога кабана 1 шт.
  • Молоко 1 л
  • Часник 8 зуб.
  • Імбир (порошковий) 2 ст.л.
  • Кмин 1 ст.л.
  • Базилік 1 ст.л.
  • Ялівець (сушені ягоди) 12 шт.
  • Розмарин (свіжий, гілочки)
  • Картопля

Для маринаду змішати молоко з подрібненим часником, імбиром, кмином, базиліком, ягодами ялівцю, розмарином. Ногу посолити, поперчити і покласти в молоко. Поставити в холодне місце і залишити вимочувати в молоці на годину.

Нога дикого кабана, запечена в молоці з розмарином і ялівцем Поставити в духовку разом з молоком на 200 градусів на дві години. За 30-40 хв до закінчення процесу покласти картоплю. Один раз м'ясо перевернути.

фото Нога дикого кабана, запечена в молоці з розмарином і ялівцем

Кулинарные рецепты от Tramontina - торт вышиванка рецепт. Магазин Хенд Мейд Украина.

Как приготовить вкусный шашлык - рецепт пампушек с фото.

Готовим со вкусом: сальса рецепт с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты с творогом фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Рецепт пасхи в хлебопечке панасоник 2500Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter