—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
Кабачок нарізати великих шматка кожного вийняти серцевину залишивши денце
Кабачок нарізати великих шматка кожного вийняти серцевину залишивши денце
ДРУГІ СТРАВИ
овочеві
Бочонок "Родзинка"
інгредієнти: Кабачок (нарізати на 4 великих шматка і з кожного вийняти серцевину, залишивши денце) - 2 шт Фарш курячий - 100 г Сир (натерти на тертці) - 100 г Цибуля ріпчаста (нашаткувати) - 0, 5 шт ...
735