Бочонок "Родзинка"

ДРУГІ СТРАВИ
735 Бочонок "Родзинка"
Бочонок
інгредієнти:
  • Кабачок (нарізати на 4 великих шматка і з кожного вийняти серцевину, залишивши денце) - 2 шт
  • Фарш курячий - 100 г
  • Сир (натерти на тертці) - 100 г
  • Цибуля ріпчаста (нашаткувати) - 0,5 шт
  • Морква (натерти на дрібній тертці) - 0,5 шт
  • Сіль (за смаком)
  • Помідор черрі - 4 шт

Отже .

1. Готові барила присолити і залишити, поки готуємо начинку.

2. Фарш + цибуля + морква + сіль.

3. Начиняємо наші барила наполовину начинкою.

4. У кожен викладаємо помідор і вдавлюємо.

5. Додаємо начинку (з горочку) і ставимо в розігріту духовку (до 180гр) на 20 хвилин.

6. Дістаємо барила, посипаємо тертим сиром і відправляємо ще на 30 хв в духовку.

Смачного!.

Всегда круглосуточно. Мечта - мясные салаты рецепты. Как приготовить летний салат.

рецепты без выпечки

Рецепты капусты пелюсткиКулинарные рецепты

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт вкусной домашней колбасы.

Книга Рецептов Для Мультиварки: рождественские блюда рецепты. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

использование в салатах каперсов

www.recepti.biz.uaЗакуски из перепелиных яиц. Вкусно, полезно

Официальный сайт кулинарный поединокКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов