Бочонок "Родзинка"
- Кабачок (нарізати на 4 великих шматка і з кожного вийняти серцевину, залишивши денце) - 2 шт
- Фарш курячий - 100 г
- Сир (натерти на тертці) - 100 г
- Цибуля ріпчаста (нашаткувати) - 0,5 шт
- Морква (натерти на дрібній тертці) - 0,5 шт
- Сіль (за смаком)
- Помідор черрі - 4 шт
Отже .
1. Готові барила присолити і залишити, поки готуємо начинку.
2. Фарш + цибуля + морква + сіль.
3. Начиняємо наші барила наполовину начинкою.
4. У кожен викладаємо помідор і вдавлюємо.
5. Додаємо начинку (з горочку) і ставимо в розігріту духовку (до 180гр) на 20 хвилин.
6. Дістаємо барила, посипаємо тертим сиром і відправляємо ще на 30 хв в духовку.
Смачного!.
Всегда круглосуточно. Мечта - мясные салаты рецепты. Как приготовить летний салат.
Рецепты капусты пелюсткиКулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт вкусной домашней колбасы.
Книга Рецептов Для Мультиварки: рождественские блюда рецепты. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
использование в салатах каперсов
www.recepti.biz.uaЗакуски из перепелиных яиц. Вкусно, полезно
Официальный сайт кулинарный поединокКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter