Зубатка у шубці
- Зубатка 1 кг
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Квасоля (стручкова) 400 г
- Томатна паста 3 ст.л.
- Сік лимонний
- Сир твердий 150 г
- Сіль
- Перець чорний мелений (лимонний)
- Олія рослинна
- Майонез
Рибку розрізати на порційні шматочки, посолити, поперчити, полити лимонним соком. Викласти у форму, дати "відпочити".
Цибулю і моркву подрібнити, обсмажити на олії, додати квасолю.
Вичавити в овочі часник, додати томатну пасту, сіль, перець, тушкувати ще кілька хвилин.
Рибку злегка полити майонезом і викласти овочі на рибу, розрівняти.
Накрити форму фольгою і відправити в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 30-40.
Сир натерти на тертці.
Дістати форму з духовки, зняти фольгу, посипати "шубку" сиром, і знову в духовку на пару хвилин, щоб розплавився сир.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты рождественской выпечки.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: выпечка на новый год с фото.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты едим дома с юлией высоцкой. Купить бытовую химию оптом.
Салатики рецепты Новинки видеоРецепты и советы
Обучение диетологов - диетолог светлана фус сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter