Зрази зі свинини з грибами
- Свинина (окіст) 750 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гриби свіжі (гливи, печериці) 500 г
- Олія рослинна 100 мл
- Сметана (жирність 15-20%) 200 мл
- Масло вершкове (натуральне, жирне) 50 г
- Борошно (пшеничне) 50 г
- Яйце (куряче) 1 шт.
- Панірувальні сухарі 25 г
- Перець червоний (мелений) 0.5 ч.л.
- Зелень петрушки і кропу (свіжа) 1 пуч.
- Сіль
М'ясо нарізати на 10 рівних шматочків як для шніцеля й відбити.
Дрібно нарізану цибулю спасерувати в олії, додати дрібно нарізані гриби і тушкувати доки не википить рідина.
Остудити, додати нарізану зелень (петрушку і кріп), яйце, перець, сіль і добре перемішати.
Начинку розкласти на шматочки м'яса, згорнути їх рулетом, акуратно заправити м'ясо по краях (щоб не витікав сік), скласти в посуд попередньо змащений олією і поставити в духовку на 30 хвилин при температурі 180-200 градусів.
Одночасно приготувати сметанний соус.
Закип'ятити бульйон (м'ясний) 2 склянки, і покласти змішане з вершковим маслом борошно, весь час помішуючи, щоб не було грудочок.
Варити 20 хвилин, після чого влити сметану, і кип'ятити ще 10 хвилин.
Цей соус процідити на зрази з грибами і тушкувати в духовці ще 20 хвилин.
Подавати зрази з рисовим гарніром.
Осетинские пироги на заказ: салаты из жареных грибов. Супер курс Грибы Дома.
Быстрые рецепты блюд! Вкусно: рецепти святкових закусок.
Рецепты Приготовления: авокадо салат рецепт. Салаты с авокадо.
ЗдесьСтихи американских поэтов, биографии
Вкусные Рецепты В Мультиварке: мимоза салат рецепт. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter