Зрази з грибами в клярі
- Фарш м´ясний 500 г
- Рис 100 г
- Гриби (можна смажені) 150 г
- Яйце (фарш - 1 шт, кляр - 1 шт) 2 шт
- Цибуля ріпчаста 1 шт
- Молоко (кляр) 350 г
- Борошно (кляр) 2,5 ст.
- Сир твердий (кляр) 150 г
- Сіль
- Перець чорний
Фарш.
Рис відварити майже до повної готовності. Цибулю дрібно нарізати. Все це додати у фарш, посолити, поперчити, розбити яйце і добре перемішати. (Фарш, як для голубців, це він у мене і залишився).
Грибочки подрібнити.
З фаршу формуємо коржики і на серединку викладаємо грибочки.
Закриваємо грибочки, і виходять у нас пиріжки.
Кляр.
Збити яйце, додати молоко і ще трохи збити. Посолити, поперчити (смачніше буде з червоним перцем, можна всяких приправ насипати), додати борошна. Добре перемішати, щоб не було грудочок. Консистенція повинна бути, як у густої сметани. Додати тертий сир.
Занурити зрази в кляр і злегка обсмажити, щоб тільки зчепилося тісто. Добре б це зробити у фритюрниці. Але чого немає, того немає.
Загорнути зрази у фольгу (так вони будуть сочніше), і відправляємо в духовку на 35-40 хв. При 200-220 град.
І вуаля! Гарнір будь-який, у нас були Макарошки. А можна інше блюдо.
Рецепты салатов на любой вкус - рецепты приготовления мясных салатов.
http://recepti.biz.ua рецепты кухни пост
Рецепты салатов на любой вкус: рецепт салата вкуснятина. Рецепты Приготовления.
Кулинарные рецепты на любой вкус - кулинария блюда из печени.
Домашняя кухня - кулинарные рецепты блюд с фотографиями. Кулинарные рецепты с фотографиями видео.
Рецепты приготовления в микроволновке. Рецепты приготовления блюд в микроволновке.
Салат с авокадо, яблоком и куриным филеМясных, фруктовых и экзотических салатов
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter