Зрази рубані
- Яловичина 500 г
- Сало (свиняче) 100 г
- Картопля 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Булка 50 г
- Сіль
- Перець
- Яйце куряче 3 шт.
- Сухарі пшеничні 40, г
- Зелень петрушки 0.5 пуч.
- Масло вершкове 10 г
- Сухарі панірувальні
- Олія рослинна
Цибулину очистити і дрібно порізати, розігріти сковороду і обсмажити цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.
Зелень петрушки помити і нарізати, яйця відварити і порубати (можна натерти на тертці).
Приготувати котлетну масу: яловичину, сало, картоплю, цибулю, часник і булку, розмочену в молоці і віджату, пропустити через м'ясорубку, посолити і поперчити, добре вимішати руками.
Начинка: змішати пасеровану цибулю, січені яйця, пшеничні сухарі, сіль, перець, зелень петрушки і м'яке вершкове масло.
Із котлетної маси зробити коржики товщиною 10 мм, на середину кожного покласти начинку, з'єднати краї і сформувати зразу овально-плескатої форми.
Викласти зрази на дощечку, розігріти сковорідку з олією.
Обваляти зрази у панірувальних сухарях.
Обсмажити до рум'яної скориночки з двох сторін.
Викладати на тарілку та прикрасити огірочком.
Салат белочка рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты: рецепты пасхи. Избавьтесь от варикоза навсегда.
http://recepti.biz.ua праздничный новогодний салат рецепт
Салат мимоза рецепт www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter